Fuar Takvimi

Sayın Üyemiz...!

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan 28.Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı, 23-27 ŞUBAT 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi- / İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

FUAR ADI               : UNICERA  2016  Seramik Banyo Mutfak Fuarı

FUAR TARİHİ        : 23 Şubat 2016 - 27 Şubat 2016

KAPSAMI                : Seramik ve Seramik ürünleri, Banyo ve Mutfak Ürünleri

Yukarıda özellikleri belirtilen fuarlara Odamız organizasyonu  ile, günü birlik otobüs seferi ile ziyaret gerçekleştirilecek olup, Ulaşım ve fuar alanında öğle yemeği Odamızca karşılanacaktır.

Ziyaret ile ilgili olarak  firmanız adına katılacak kişi/lerin bilgilerinin aşağıda verildiği şekli ile en geç 18.02.2016 günü mesai bitimine kadar 0 228 314 29 200 228 314 29 20 no’lu Odamız fax’ına ve/veya sanayiodasi11@gmail.com adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

KATILACAK KİŞİ/LERİN :

ADI SOYADI             1 :……………………………………….

2 :……………………………………….

3 :……………………………………….