Fuar Takvimi

11
TÜYAP ile BTSO ortaklığıyla 11-14 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek CONTRACT HOTEL EXPO BURSA fuarı; Türkiye’de bir ilk olarak, uluslararası platformda etkili iş bağlantıları kurulmasına öncülük ediyor.

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren gelişime açık, yenilikleri takip etmeye önem veren ve kullanmakta olduğu ekipmanları yenilemek isteyenler, sektöre giriş yapmak isteyenler, nitelikli ürünler ve güçlü tedarikçiler Contract Hotel Expo Bursa’da bir araya geliyor.

Otel, restoran, hastane başta olmak üzere hizmet sektöründe Türkiye’de ve uluslarası platformda faaliyet gösteren işletmelerin, üst düzey yöneticilerini ve satın alma yetkililerini sektörün ihtiyaçları çerçevesinde geniş bir kapsam ile buluşturacak olan fuar, işletmelerin turizm ve konaklama faaliyetlerini müşteri memnuniyeti kapsamında maksimum düzeyde arttırmasına olanak sağlıyor.
Okunma Sayısı: 4960
resim

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç