Fuar Takvimi

03

WORLDFOOD İSTANBUL GIDA FUARI 2015

Gıda sektörünün ihracat kapısı

  

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan  Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında gıda dünyasını birçok yeni ürünle tanıştırmaya hazırlanıyor. Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, IPACK Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı ile birlikte 1000’den fazla markanın katılımıyla gıda sektörünün gövde gösterisine ev sahipliği yapacak.

ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş.  tarafından Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) iş birliği ile düzenlenen 23. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Worldfood 2015, 4 gün süresince içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri,dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamüller, unlu mamüller ve kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak.

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı 03-06 Eylül 2015 tarihlerinde 23. kez yeniliklerle İstanbul Fuar Merkezi / CNR EXPO salonlarında aynı destekler ve aynı gücüyle tekrar gerçekleştirilecek.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından günübirlik organizasyon yapılması planlanmaktadır. Katılmak isteyen üyelerimizin en geç 04.09.2015 Cuma günü mesai saati sonuna kadar 0 228 314 29 21-22 numaralı telefonlardan Odamıza bilgi vermeleri rica olunur.

 

Okunma Sayısı: 2157
resim

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç