İnsan Kaynakları Politikası

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üye Memnuniyetinin çalışan memnuniyeti ve aidiyeti ile sağlanabileceği ana fikrinden hareket ile ve yine misyon ve vizyonuna uygun olarak belirlemiş olduğu Stratejik Hedeflerine çalışanlarının etkin katkısı  ile ulaşabileceğinin bilincindedir. 

Bozüyük TSO bu bilinç ile ..,   

İnsan kaynağını optimum ve maksimum verim ilkesine dayanarak planlar ve konusunda eğitimli personel istihdam eder..,  

Çalışan personelinin kişisel ve mesleki gelişimlerini kariyer planlamasını da göz önünde bulunduracak  izler, bu çerçevede eğitim ve gelişimlerini teşvik eder ve özendirir..,  

Çalışma şartlarının ve iş paylaşım ve görev dağılımlarının liyakate uygun ve hakkaniyet çerçevesinde düzenlenmesi ve uygun işe uygun eleman temin edilmesi anlayışına azami önem verir.  

Çalışanların verimleri, katkıları, gelişim ve uyumları  kısaca performansları şeffaf yöntem ve uygulamalar ile izlenir ve ölçülür.  

Çalışan Motivasyonunun ve İşyeri aidiyetinin arttırılması için özendirici ve teşvik edici olur.  

İş bu İnsan Kaynakları Politikamız Yönetim Kurulumuzun 10/10/2016 tarih ve 175  Sayılı Toplantısında alınan karar ile belirlenmiştir. 

Kalite Politikası

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç