• 06.05.2024
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ve Oda Yöneticilerinin katılım sağladığı ziyaret programında Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ziyaret sebebi ile memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.
Bozüyük için fayda sağlayacak her konuda birlik ve beraberlik içinde hareket etmek gerektiği konusunda görüşülerek bir süre sohbet edildi.
Oda Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik ise önümüzde seçimsiz uzun bir süre var. Çok çalışarak Bozüyük için faydalı işler yapacağımıza inanıyoruz sizlere de başarılar diliyoruz dedi.
  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALAT BAKKALCIOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.