• 14.05.2024
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 13.05.2024 tarih ve 4774 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
T.C Ankara Üniversitesi Rektörlüğü'nün ilettiği "Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü İsim ve Logosunun İzinsiz Kullanımı" ile ilgili bazı firmaları bütün uyarılara rağmen izinsiz olarak kullanıldığı, bazı zincir marketlere ve eczanelere satış yapıldığı, bu duruma karşı hukuki sürecin devam ettiği ;
Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü'nün hiçbir üründe logo kullanımına izin vermediğinin ve herhangi bir ürüne güvence vermediği bildirilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ GIDA GÜVENLİĞİ ENSTİTÜSÜ İSİM VE LOGOSUNUN İZİNSİZ KULLANIMI HK.