TÜRK MUTFAĞI HAFTASI PROGRAMI, BİLECİK'TE GERÇEKLEŞTİ.

• 22.05.2024
Bilecik Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün düzenlediği, Türk Mutfağı Haftası Programı 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü Bilecik Müze Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşti.
Bilecik Valimiz Sayın Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Veli Çelik, Kurum Müdürleri ve Vatandaşların katılımıyla gerçekleşen programda, Bölgemizin yöresel yemekleri tanıtıldı.
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bozüyük Kokoreç Çarşısı Derneği ile Meşhur Bozüyük Kokoreçi ikramında da bulunuldu.
Bunun dışında bölgemizin yöresel ürünleri olan Mercimekli Mantı, Erik Aşı, Yörük Bohçası, Ekşili Çorba ve Bıldırcın Kebabı da katılımcılara ikram edildi.
  • TÜRK MUTFAĞI HAFTASI PROGRAMI, BİLECİK'TE GERÇEKLEŞTİ.