TOBB BOZÜYÜK ANAOKULU İNŞAATINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİ.

• 30.05.2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan Protokol ile 154 ilçeye Okul yapımı başlanmıştı. Dünya Odalar Federasyonu Başkanı olan TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde Bozüyük’te de yapımı başlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bozüyük Anaokulu inşaatı da devam ediyor.
Bilecik Valisi Sayın Şefik Aygöl, yapımı devam eden okulumuzun inşaatını ziyaret etti. Programa Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Adem Öner’de katılım sağlayarak Sayın Valimize bilgiler aktardı. Bilecik Valisi Sayın Şefik Aygöl, yapı müteahhitinden 15 Temmuz’a kadar inşaatın tamamlanarak Okulun teslim edilmesi sözünü de aldı.
  • TOBB BOZÜYÜK ANAOKULU İNŞAATINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİ.