İL VE İLÇE ODALAR MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

• 26.06.2024
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası; İl ve İlçe Odalar Müşterek İstişare Toplantısı Bilecik TSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Bilecik TSO Meclis Salonunda ve Oda Başkanlarının koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Bozüyük ve Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda personelleri katılım sağladı.
Bozüyük TSO Başkanımız Sn. Veli Çelik ve Bilecik TSO Başkanı Sn. Mehmet Ergün’ün açılış konuşmalarından sonra; İlimize yönelik yapılması planlanan projeler ve faaliyetler konuşuldu. Ortak akılla ve el birliğiyle iş dünyamızın taleplerinin değerlendirildiği ve yaşanılan sorun ve çözüm önerilerinin ortaya konulduğu toplantıda yol haritası belirlenirken bundan sonraki süreçte neler yapılması gerektiğine dair Odaların görüş ve talepleri gündeme alındı. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ergün’e, Meclis Başkanları’na ve Yönetim Kurulu Üyelerine katkı ve iş birlikleri için teşekkürlerimizi sunuyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
  • İL VE İLÇE ODALAR MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.