BOSNA-HERSEK ZENİCA ALTIN ZAMBAK GAZİLERİ VE BOSNA-HERSEK - AZERBAYCAN İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI SAMİR SİBONJİC BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT'İ ZİYARET ETTİ.

• 02.09.2013

Bosna Hersek Zenica Altın Zambak Gazileri ve Bosna Hersek - Azerbaycan İş Adamları Derneği Başkanı Samir SİBONJİC Türkiye gezilerinin başlangıç noktası olan Bursa ziyaretlerinden sonra Bozüyük etabında ki ziyaretlerinde kendilerini Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra LEVENT Türbin Mesire yerinde ağırladı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent misafirlerine Bozüyük'ün yükselen sanayide ki gelişmelerini,ithalat ve ihracat daki konular ile Bozüyük Organize Sanayii Lojistik Köy Projesi hakkında ki bilgileri ve bununla ilgili çalışmalarının sürdüğünü,her türlü girişimlere açık olan Bozüyük'ün ilerleyen zaman diliminde de güçlü bir konuma ulaşacağını ifade etti.
 Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının da yardımını isteyeceklerini ifade etti.

Bosna Hersek Zenica Altın Zambak Gazileri Bşk. Şerif PATKOVİÇ de Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent'e kendilerine gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi A.Murat KÖFTECİOĞLU da ziyaretlerinden dolayı Bosnalı kardeşlerimize teşekkürlerini ve memnuniyetlerini söyledi.

Ziyaret sonrasında karşılıklı olarak hediyeleşmeler yapıldı ve toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

02.09.2013

• BOSNA-HERSEK ZENİCA ALTIN ZAMBAK GAZİLERİ VE BOSNA-HERSEK  - AZERBAYCAN İŞ ADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI SAMİR SİBONJİC  BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI BUĞRA LEVENT'İ ZİYARET ETTİ.