• 22.05.2024
Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerinin katılımı ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamızın ev sahipliğinde Mayıs ayı Olağan İcra Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ahmet Mert Yıldırım başkanlığında toplantımızın gündemleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya Başkan Ahmet Mert Yıldırım, Başkan Yardımcıları Ali Kirlik, Şaban Baran Kurul Üyelerimiz; Ahmet Yavuz, Onur Arslan, Ensar Kaya, Ümit Can Demir, Bahattin Baran ve Bozüyük TSO Genel Sekreteri Murat Gürkan ile misafirlermiz Samed Soysaldı ve Selim Zengin katıldı.
Genç Girişimciler İcra Kurulunun gündem ve kararların konuşulduğu toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.
  • BİLECİK İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYELERİ İLE MAYIS AYI OLAĞAN İCRA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.