Haber Arşivi

TÜRKİYE-ÖZBEKİSTAN İŞ FORUMU, 5 HAZİRAN 2024 HK.

  • 24.05.2024
  • bozuyuktso
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 23.05.2024 tarih ve 5169 sayısıyla odamıza ilettiği yazıda;
5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14:30'da TOBB İkiz Kuleler Ankara'da Türkiye-Özbekistan İş Forumu düzenleneceği bildirilmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Özbekistan Başbakan Yardımcısı Jamshid Kuchkarov'un da teşrif edeceği İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde
faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkanlarının değerlendirilmesi beklenmektedir. 
Özbekistan özel sektör heyeti deri ürünleri/ayakkabı, mobilya, tekstil, elektronik cihazlar ve inşaat malzemeleri alanında faaliyet gösteren firmalardan oluşacak olup, söz konusu firmalarla forum öncesinde 13:00-14:30 saatleri arasında ikili görüşmeler yapılacaktır.
Bu çerçevede, forum programına katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 4 Haziran 2024 saat 13:00'e kadar aşağıdaki bağlantıda yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-ozbekistan-is-forumu-2

İlgili yazı ekte verilmiştir. 
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • TÜRKİYE-ÖZBEKİSTAN İŞ FORUMU, 5 HAZİRAN 2024 HK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç