AKILLI KOBİ SAMSUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM KONFERANSI HK.

• 28.05.2024
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 27.05.2024 tarih ve 5310 sayısıyla odamıza ilettiği yazıda;
TOBB himayesinde hayata geçirilen Akıllı KOBİ Platformu çalışmaları çerçevesinde KOBİ'lerin dijital dönüşüm konusunda farkındalığını artırmak amacıyla 04 Haziran 2024 Salı günü Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Akıllı KOBİ Samsun Dijital Dönüşüm Konferansı" gerçekleştirilecektir.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte KOBİ'lerin dijital dönüşüm yolculuğu, dijital iş servisleri, dijital satış kanalları, yenilikçi ödeme sistemleri ve açık bankacılık, dijital pazarlama, KOBİ'ler bilgi hizmetleri süreçleri, İK süreçlerinde dijitalleşme, TOBB Karbon Platformu anlatılacak, oturumlarda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. Katılım ücretsiz olup kayıt linki aşağıda yer almaktadır.

İlgili yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.

• AKILLI KOBİ SAMSUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM KONFERANSI HK.