BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI EKMEK FİYATLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

• 12.06.2024

T.C. Bilecik Valiliği, Bozüyük’te Ekmek fiyatları ile ilgili açıklama yapmış, 200 Gr. Ekmek 8.00 TL, 250 Gr Ekmek 10.00 TL olarak satışının devam ettiği bildirilmişti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Veli Çelik, İlçemizde Ekmek fiyatlarının şuanda tarifeye uygun olarak satıldığı bilgisini verdi.

Fırıncı Esnafımızın zam talebi ile ilgili değerlendirmeler kapsamında Komisyon Toplantımız gerçekleşmiş ve Ticaret Bakanlığına görüşleri hakkında talebimiz iletilmiştir.

Süreç devam etmekte olup yeni tarife çıkana kadar 250 Gr. Ekmek 10.00 TL olarak tarifeye uygun olarak satılmaya devam etmektedir.

12.06.2024

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  EKMEK FİYATLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME