BOZÜYÜK TSO BÜLTENİ SON SAYISI İÇİN REKLAM ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

• 08.01.2016

Sn; Üyemiz/İlgili

“Bozüyük EKOVİZYON” adı altında dörder aylık periyotlar ile yayınlanan yaklaşık 80 sayfalık dergimizde Odamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitimler, meslek grupları ve sektör çalışmaları, araştırmalar, güncel ekonomik gelişmeler ile iş dünyamıza ve üyelerimize değer katacak konular yer almaktadır.

Odamız İnternet sayfalarından çalışma örneklerini de izleyebileceğiniz http://www.bozuyuktso.org.tr/Yayınlarımız/tabid/10290/Default.aspx 1.500 adet yayınlanan Odamız dergisi Son sayısına reklam vermek isteyen üyelerimizin Acilen Odamıza başvurmaları önemle hatırlatılır.

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI DERGİ İÇERİĞİ;

Bozüyük’te Ticaret ve Sanayi, Odamız çalışma ve faaliyetleri,

Başarı Hikâyeleri - İlgili Sektör Temsilcileriyle Röportajlar - Yurt İçi ve Yurt Dışı İş Talepleri - Fuar Takvimleri - Güncel Ekonomik Konular - Dünya ve Ülke Gündemi Hakkında Sıcak Haberler -  İlçemiz ve bölgemiz ekonomisine özel anket ve sayısal veriler - Uzmanlarca Yapılan Temel Ekonomik Gösterge ve Tablo Analizleri - Kişisel ve Kurumsal Gelişim konularında paylaşımlar -  Kadın ve Genç Girişimciler İçin Özel Dosya Konuları - Mali Mevzuat ve Vergi Takvimi gibi güncel gelişme ve değişiklikler.

DERGİ REKLAM ÜCRETLERİ;

Reklam Verilecek Alan                                Fiyatı             Reklam Adedi

Dergi Arka Kapak (Dış)                                 2.000 TL         (1 Sayı)

Dergi Arka Kapak (İç)                                   1.750 TL         (1 Sayı)

Dergi Arka Kapak yanı (İç Tam Sayfa)        1.000 TL         (1 Sayı)

Dergi Ön Kapak (İç)                                      1.750 TL         (1 Sayı)

Dergi Ön kapak yanı (İç Tam Sayfa)                 1.500 TL         (1 Sayı)

Dergi İç Sayfalar (Tam Sayfa)                         500 TL         (1 Sayı)

Dergi İç Sayfalar (Yarım Sayfa)                      350 TL         (1 Sayı)

NOT  1) Fiyatlar KDV dahildir.

2) Tasarım isteyen üyelerimize ücretsiz destek sağlanacaktır

Detay Bilgi İçin         :

Oda Telefon              :           0 228 314 29 21 / 0 228 314 29 22

0 549 619 11 11 / 0 542 604 51 11

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

• BOZÜYÜK TSO BÜLTENİ SON SAYISI İÇİN REKLAM ÇALIŞMALARI BAŞLADI.