Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

  • 18.01.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğu ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 2016 Programına başlandı.

 

2015 Yılı için gerçekleştirilen eğitim programlarında Odamız Organizasyonu ile 90 kişilik Girişimci adayımız Girişimcilik Eğitimi Sertifikalarını aldılar.


Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT bugün dünya ekonomisinin en öncelikli sorunlarının başında istihdam ve yeni iş imkanlarının yaratılması ile ekonomilerin büyütülmesi olduğunu belirtti.

 

  LEVENT, bu sorundan hareketle TOBB Başkanımız M. Rifat  HİSARCIKLIOĞLU’ nun da üzerinde titizlikle durduğu Girişimciliğin özendirilmesi ve teşvik edilmesi yönünde Bozüyük TSO Girişimci adaylarını desteklemeye devam ediyor.

 

2016 yılı için İlk etapta 1 Şubat Pazartesi günü 30 kursiyer ile Bozüyük Halk Eğitim Merkezinde başlayacak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimiz 19 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecek. “ dedi.

 

Buğra LEVENT açıklamalarının devamında..,  

“Odamız Sponsorluğunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan adayların KOSGEB ‘den hibe desteğini nakit olarak tek kalemde alamayacaklarını, işletmelerini kurmaları ile birlikte yapacakları harcamalara göre belirlenen oranlar üzerinden nakit olarak alabileceklerini, bu konuda daha önce Girişimci Adaylarının bilgilendirilmedikleri için mağdur olduklarını ve bu durumun göz önünde bulundurularak hareket edilmesi gerektiğinin bir kez daha altını çizdi…”

 

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri KOSGEB Eğitimcisi Eskişehir Kamu Danışmanlık Proje Hazırlama ve Eğitim Merkezi Görevlisi Sayın Eşref Burçin ÖZSAÇMACI tarafından verilecek. Bozüyük'ten müracaat eden girişimciler 9 gün ve 70 saat sürecek olan kurstan faydalanmış olacak. Program 19 Şubat 2016 tarihinde sona erecektir.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

18.01.2016

BOZÜYÜK

                                                                                                             TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR
  • BOZÜYÜK TSO ORGANİZASYONUNDA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLIYOR

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç