“ANAM BACIM AVRADIM” KONULU TİYATRO ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ.

• 04.03.2016

Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda gerçekleşen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Grubunun “Anam Bacım Avradım” konulu tiyatro etkinliği gerçekleşti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in de katılım sağladığı etkinlikte kadına karşı şiddete dikkat çeken, kadına karşı şiddeti trajikomik bir şekilde ele alan oyun büyük bir beğeni topladı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen tiyatro gösterisine ise yoğun ilgi oldu.

Oyunun sonunda ise TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel’in çiçek takdimi ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in plaket takdimi ve teşekkürleri ile son buldu.

03.03.2016

• “ANAM BACIM AVRADIM” KONULU TİYATRO ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ.