Haber Arşivi

"İŞVERENİ YAKAN SORULAR" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİ.

  • 11.03.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR, KOSGEB ve İK11 Platformunun işbirliği ile odamız üyesi işletmelerin “İşvereni Yakan Sorular” konu başlığı altında  asgari ücret, devlet desteği ve özlük dosyası konuları hakkında bilgilendirmelerini sağlamak amacıyla Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde DATASSİST Genel Müdürü Ayşe Nazmiye UÇA ve DATASSİST Mali İşler ve Bordro Operasyon Koordinatörü Fatih YILDIRIM tarafından dökümantasyon sistemi hakkında bilgiler verildi.

 

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR, İŞKUR Bilecik İl Müdürü Ayhan TOZAN, KOSGEB Bilecik İl Müdürü Kadir ER, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Bozüyük SGK Müdürü Emin ŞAHİN, İK11 Platformu Başkanı Halil ALTINAY, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya ESEL, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih ÖZTÜRK, ve Odamız üyeleri katılım sağladı.

 

Bilecik İnsan Kaynakları Platformu olan İK11’in Başkanı Halil ALTINAY program başında yaptığı konuşmada sektör çalışanlarının bildiği bir kurum olan DATASSİST’i davet ettiklerini belirterek Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkürlerini sundu.

 

Farklı Sektörlerden profesyonellerin katılım gösterdiği etkinlikte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT yoğun katılımdan dolayı tüm oda üyesi işletmelere teşekkürlerini sunarak; Ayşe Nazmiye Hanım ve Fatih Bey’in bizleri işvereni yakan sorular adı altında asgari ücret ve asgari ücrete devlet desteği konularında bizleri aydınlatacaklarını belirtti. Programımızın devamında ise bu güne kadar 330 yeni girişimcimize eğitim verdik. Şimdi de şubat ayı içinde gerçekleştirdiğimiz eğitimler sonucunda son iki dönem kursiyerlerimize sertifikalarını sunacağız. Yeni girişimcilerin memleketimize katma değer sağlamaları en büyük temennimiz. Bozüyük’ümüzün simgesi olan Metristepe görünümlü Oda Hizmet Binamız da tamamlanıyor. İnşallah Mayıs ayından sonraki organizasyonlarımızı kendi yerimizde yapma imkanı bulacağız. Bu organizasyonda bizlere kapılarını açan  Bozüyük Belediyesine ve emeği geçenlere de teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

 

DATASSİST Genel Müdürü Ayşe Nazmiye UÇA “İşvereni Yakan Sorular” konu başlığı altında; işe alım süreci, personel sicil dosyasında bulunması gereken evraklar, hizmet akdinde bulunması gereken asgari bilgiler, personel yönetmelikleri, işçi özlük dosyası, ihtar, ikaz ve fesih ile yıllık ücretli izin kullanımı konuları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Etkinlik, Datassist Bordro Servisi Mali İşler ve Bordro Operasyon Koordinatörü Fatih YILDIRIM’ın asgari ücret ve devlet desteği konularını içeren sunumları ile devam etti.

Etkinlik Şubat ayı içerisinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda Uygulamalı KOSGEB Girişimcilik Kursuna katılım sağlayan kursiyerlerimize sertifikalarının takdimi ile sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

10.03.2016
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • "İŞVERENİ YAKAN SORULAR" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİ.
  • "İŞVERENİ YAKAN SORULAR" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİ.
  • "İŞVERENİ YAKAN SORULAR" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİ.
  • "İŞVERENİ YAKAN SORULAR" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç