• 03.05.2016

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 3. Kariyer Günleri programı kapsamında “Kariyerime İz Bırak” etkinliği düzenledi.

Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Ticaret  ve Sanayi Odası, Gülana ve Tekeli Gıda sponsorluğunda gerçekleştirilen program, Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, kendi hayat hikayesini öğrencilerle paylaşarak edindiği tecrübelerden bahsetti. Kariyer programlarının insanların ufuklarını özellikle de genç öğrencilerimizin gelecek planlarında düşüncelerini tasarılarını ve belki de hayallerini bir nebze de olsa yönlendiren ufuk açan programlar olduğuna inandığını belirtti. Konuşmanın sonunda ise Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Mehpare Tokay Argan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’e Plaket takdim etti.

Yine programın devamında ise Gülana fikir mimarı ve TOBB Bilecik KAGİK Başkanı Hülya Esel, Kocatepe Kahve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım, Asfora Gıda LTD.ŞTİ. firma yetkilisi Habib Güngör, Beyzade Denetim A.Ş. firma yetkilisi Özgür Işık, Nadir Avcan Petrolleri A.Ş. firma yetkilisi Bülent Günindi, Hasan Ekici Gıda LTD.ŞTİ. firma yetkilisi Hasan Ekici’de hayatlarında yaşadıkları tecrübeleri öğrenciler ile paylaştılar.

02.05.2016

• BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU KARİYERİME İZ BIRAK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ.