Haber Arşivi

SGK HAFTASI KUTLAMALARI KAPSAMINDA BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ ZİYARET EDİLDİ.

  • 18.05.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezi temsilcileri, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 

Sosyal Güvenlik Merkezi Şefi Harun Bilir, Hülya Çelik ve İbrahim Çalder’in gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Veli Çelik ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk bulundular.

 

Sosyal Güvenlik Merkezi Şefi Harun Bilir, kurumun hizmet kalitesini arttırma gayreti içinde olduklarını belirtti. SGK personel ihtiyaçları hakkında da görüşülürken çözüm ve öneriler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Sıcak bir sohbetin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’in tüm Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanlarının haftasını kutlamasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile ziyaret sona erdi.

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla.

 

            17.05.2016

BOZÜYÜK

                                                                                                                                     TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • SGK HAFTASI KUTLAMALARI KAPSAMINDA BOZÜYÜK TSO TEMSİLCİLERİ ZİYARET EDİLDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç