• 14.06.2016

Bozüyük Belediyesi öncülüğünde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlıkları işbirliğinde Alışveriş Kampanyası başlatıldı.

İlçemiz Belediye Başkanlığı ve Oda Başkanlıklarının ortaklaşa çalışması sonucunda belirlenen Kampanya Sloganları İlçemizin çeşitli noktalarında Billboardlarda yer almaya başladı.

Bu konuda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlıkları tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“.., Coğrafi olarak Bursa Eskişehir gibi büyük yerleşim noktalarına yakın olmamız büyük avantaj olmasına rağmen bu avantaj bazen İlçemiz ekonomisini olumsuz da etkiliyor. Vatandaşlarımız çevre illerden alışverişlerini yapıyor.

Bu olumsuz etkiyi ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımız arasında bir farkındalık yaratabilmek amacıyla Şehrimizde ekonomik hareketliliğe katkı sağlamak, alışverişi canlandırmak ve yine çevre illerden temin edilen bir çok ürün ve hizmetin çok daha kolay ve hızlı olarak şehrimizden de karşılanabileceğine dikkat çekmek istedik.

Belediye Başkanımız ve İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ile birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda da bu farkındalığı oluşturabilmek adına diyoruz ki..,

“..NE ESKİŞEHİR – NE BURSA ETRAFTA ARAMA

TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE ESNAFIMIZ BURADA..! ..”

“..,BOZÜYÜK’TEN ALALIM / BOZÜYÜK’TEN SATALIM

ŞEHRİMİZE DEĞER KATALIM..!..”

“..,BOZÜYÜK’TE KAZANIYORUZ  / BOZÜYÜK’TE HARCIYORUZ..,”

Bu vesile ile Belediye Başkanımız Sayın Fatih BAKICI’ya kampanyamıza verdikleri destek sebebi ile teşekkür eder, Bol Alışverişli, Bereketli, Hayırlı Ramazanlar dileriz.

Saygılarımızla..”

13.06.2016

• BOZÜYÜK BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE BOZÜYÜK TSO VE ESNAF ODASI İŞBİRLİĞİNDE BOZÜYÜK’TE KAZANIYORUZ BOZÜYÜK’TE HARCIYORUZ KAMPANYASI