Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO 2015 YILI FAALİYET RAPORUMUZ TAMAMLANDI.

  • 20.06.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2015 yılı yeni Faaliyet Raporumuz tamamlandı ve internet sayfalarımızda elektronik ortamda yayınlanmaya başlandı.

 

Her yıl düzenli olarak hazırlanan ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Yapısı, İşleyişi, Kalite Programları, yapılan iş ve işlemler , faaliyetler ziyaretler vb. detay bir çok çalışmanın yer aldığı 2015 yılı Bozüyük TSO Faaliyet Raporu ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT değerlendirmelerde bulundu.

“…Değerli Üyelerimiz..,

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçtiğimiz yıl, ilçemiz ve bölgemiz ekonomisi ve üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ettik.

 

Bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında üyelerimizin samimi katılımları ve geri dönüşleri bizleri daha da motive etti. Bu sahiplenme ve üyelerimizin desteklerini hissetmek bizler için büyük moral ve motivasyon kaynağı oldu.

 

Siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile İlçemiz ve bölgemiz ekonomisinin büyümesi aynı zamanda da sosyal yönden gelişimi adına da bazı ortak çalışma proje ve faaliyetlerin içinde de yer aldık.

 

Bu çalışmalarımıza, aynı şevk ile önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.

 

Akredite Oda olarak Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası siz değerli üyelerine verdiği hizmet türlerini ve kalitesini önümüzdeki dönemde yeni hizmet binamızın hizmete açılması ile daha da geliştirecek ve attıracaktır.

 

Geçtiğimiz dönemde kaliteli ve etkin hizmet verilmesi adına Oda Üyelerimiz ile Ulusal ve Uluslararası fuar organizasyonlarında bir araya geldik.

 

Üyelerimizin kendi iş dalları ile ilgili konularda yeni deneyimler yaşamaları, yeni bilgi ve uygulamaları yerinde görmelerini sağladık.

 

 

Yine üyelerimizin mesleki gelişmelerine yönelik eğitim ve seminer faaliyetleri düzenledik, Kurumsal Sosyal sorumluk anlayışı içinde imkanlarımız ölçüsünde İlçemize katkılar sağladık.

 

Farklı Meslek Gruplarından Üyelerimiz ile yaptığımız istişareler ve onlardan aldığımız geri dönüşler ile çalışma ve faaliyetlerimize yön verdik.

 

İlçemize yeni yatırımların kazandırılması bu anlamda bölgemizin cazibesinin arttırılması yönünde başta  Lojistik Merkez ve Bozüyük Organize Sanayi Bölgemiz olmak üzere çalışma ve faaliyetler yürüttük.

 

Kadın ve Genç girişimcilerimizin çalışma ve organizasyonlarına destek olurken yine bölgemizde yeni girişimcilerin özendirilmesi ve girişim fikirlerini hayata geçirebilmeleri adına Girişimcilik eğitimleri organize ettik.

 

 

Bir diğer önemli gelişme olarak yakın gelecek Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının yol haritası niteliğindeki 2016-2019 dönemi Stratejik Planımızı tamamladık.

 

Bu emek ve çalışmaların topluca bir sunumu halinde verilen ve elektronik ortamda hazırlanan 2015 yılı Faaliyet Raporumuzu www.bozuyuktso.org.tr adresimizden inceleyebilirsiniz. Bu çalışmamızı siz değerli Üyelerimiz ve Paydaşlarımıza sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

 

Tüm bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında başta Yönetim Kurulum olmak üzere , daima öneri görüş ve desteklerini yanımızda bulduğumuz  Oda Meclis Başkanımız , Meclis Üyelerimiz ve Meslek Komitelerimiz ile yine Kadın ve Genç Girişimcilerimize, Üyelerimize, Çalışma Arkadaşlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

 

Saygılarımla…”

                                                                                                                          13/06/2016

         Buğra LEVENT

                                                                                                          Yönetim Kurulu Başkanı

 

  • BOZÜYÜK TSO 2015 YILI FAALİYET RAPORUMUZ TAMAMLANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç