BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

• 24.06.2016

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Eylül Delux Davet Salonun’da gerçekleşen iftar yemeğine , İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdağan, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İl Genel Meclisi Üyesi Nizamettin Çam, İsmail Zeki Uyanık, Ahmet Eren,  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Bilecik Esnaf Odaları Birlik Başkanı Halit Gölcan, Bilecik İşkur Müdürü Ayhan Tozan, Odamız yöneticileri Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve iş adamları ile davetliler katıldı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç yaptığı konuşmada şunları söyledi;

2013 yılından bu yana siz kıymetli üyelerimiz ile bir araya gelme fırsatı bulduğumuz ve geleneksel hale getirdiğimiz, odamız iftar yemeğimize hoş geldiniz.

Sizleri şahsım ve oda meclisim adına saygıyla selamlıyorum.

Ramazan ayının en uzun ve belkide en sıcak günlerini yaşıyoruz.

Öncelikle böyle güzel bir yaz akşamında siz değerli oda üyelerimiz ile birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti sizler ile paylaşmak isterim

Ülkemiz maalesef zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah bu necip millet bu acı ve sıkıntıları da birlik ve bereberlik ruhundan hiç ödün vermeden en kısa zamanda atlatacaktır.

Bu süreçte hayatını kaybeden tüm Şehitlerimize yine camiamızda aramızdan ayrılan tüm üyelerimize Allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.

Bu yemekler siz değerli üyelerimiz ile belki de en geniş katılımlı toplantılarımız oluyor. bu vesile ile bir araya geliyor karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor kısaca sorun ve önerilerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. yine aramıza yeni katılan üyelerimiz ile de bir araya gelme ve tanışma fırsatı buluyoruz. dedi ve sözü yönetim kurulu başkanı Buğra Levent’e bıraktı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise yaptığı konuşmada, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda ilçemiz ve bölgemiz ekonomisine değer katmaya devam ediyoruz.

Bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında üyelerimizin samimi katılımları ve geri  dönüşleri  bizleri  daha da motive ediyor.

Geçtiğimiz yıl iftar yemeğimizde oda hizmet binamızın yapım işi ihalesini verdiğimizi sizlere müjdelemiştik.

Bu yemeğimizde ise oda hizmet binamızın hizmet vermeye hazır hale geldiği müjdesini sizlerle paylaşmak isterim.

Sizlerin sahibi olduğunuz yeni binamızı da en kısa zamanda Bakanlarımız ve TOBB Başkanımızın katılımları ile yine böyle bir organizasyon ile açmayı planlıyoruz.

Buğra Levent, konuşmalarının devamında ise şöyle konuştu:

Kalitesini tescillemiş akredite bir oda olarak sizlere çok daha etkin ve farklı hizmetleri sunma fırsatı bulacağız.

Siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile ilçemiz ve bölgemiz ekonomisinin büyümesi..,

aynı zamanda da sosyal yönden gelişimi adına da bazı ortak çalışma proje ve faaliyetlerin içinde yer alıyoruz. .

Bu çalışmalarımıza, aynı şevk ile önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.

Bölgemiz ve üyelerimizin sorun ve problemlerini çözüm önerileri ile birlikte her fırsatta ilgili bakanlık ve kuruluşlara iletiyoruz takipçisi oluyoruz.

Oda üyelerimiz ile ulusal ve uluslararası fuar organizasyonlarında bir araya geliyoruz.

Üyelerimizin kendi  meslek dalları ile ilgili konularda yeni deneyimler yaşamaları, yeni bilgi ve uygulamaları yerinde görmelerini sağlıyoruz..

Yine üyelerimizin  mesleki gelişmelerine ve sektörel ihtiyaçlarına uygun eğitim ve seminer programları düzenliyoruz ..,

Sosyal sorumluk anlayışı içinde imkanlarımız ölçüsünde şehrimize değer katacak projeler içinde yer alıyoruz.

İlçemize yeni yatırımların kazandırılması, bu anlamda bölgemizin cazibesinin arttırılması yönünde başta Lojistik Merkez ve Bozüyük organize sanayi bölgemiz olmak üzere çalışma ve faaliyetlerimizi aralıksız yürütüyoruz.

Kadın ve Genç Girişimcilerimizin çalışma ve organizasyonlarına destek olurken ..,

yine bölgemizde yeni girişimcilerin özendirilmesi ve girişim fikirlerini hayata geçirebilmeleri adına girişimcilik eğitimleri organize ediyoruz.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının yol haritası niteliğindeki 2016-2019 dönemi stratejik planımızı tamamlamış bulunuyoruz

Stratejik Planımızda siz değerli üyelerimiz ve paydaşlarımızdan aldığımız öneri ve geri dönüşler sonucunda

*Kurumsal yapımızın daha da güçlendirilmesi

*Üye hizmetlerimizin geliştirilmesi ve

*Bölge ekonomisi ve sosyal projelerin geliştirilmesi

başlıkları ile  üç ana strateji belirlemiş bulunuyoruz.

Bu hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde en büyük ilerlemeyi yeni oda binamızın hizmete açılması ile çok daha pekiştirmiş olacağız.

Kamu adına yürüttüğümüz hizmetlerin daha da genişletilmesini,

Odamızın üyeleri ile ilişkilerinin daha da geliştirilmesini

Meslek Komitelerimizin daha etkin ve verimli çalışmalarını hedefliyoruz.

Tüm bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında başta Yönetim Kurulum olmak üzere, Meclis Başkanım ve Oda Yöneticilerimize, tüm paydaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Son olarak şehrimize değer katacak bu yeni ve güzel mekanı bizlere kazandırdıkları için Meclis üyemiz Ayhan Ersoy’a teşekkür eder hayırlı olmasını dilerim.

Bu duygu ve düşünceler ile ramazan ayınızı tebrik eder katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim. dedi.

23.06.2016

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.