Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

  • 14.07.2016
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri Bilecik Valisi Süleyman ELBAN’a hayırlı olsun ziyaretin de bulundu.

 

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğine atanan Vali Süleyman ELBAN’ı   Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve beraberinde hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Veli ÇELİK, Meclis Üyeleri Murat ŞEKER, Osman TEKELİ, A.Murat KÖFTECİOĞLU, Mustafa ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK makamında ziyaret ettiler.

 

 

Heyet Vali ELBAN ile tek tek tanıştıktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan çalışmalardan kısaca bahsederek Vali ELBAN’ı bilgilendirdi. Gümrük müdürlüğü ve Lojistik köy çalışmalarından da bahseden Levent, bu çalışmaların şehrimize ticaret anlamında büyük katkısı olacağını vurguladı.

 

Görüşmeler sırasında Bozüyük’ün gelişime açık bir Sanayi Kenti olmasının yanı sıra büyük Şehirlere yakın ve ulaşım güzergahlarının kesişme noktasında bulunduğu ifade edildi. Bu durumun bazen avantaj bazen de dezavantajlarının olduğu değerlendirildi.

 

Vali Süleyman ELBAN ziyaret sebebi ile duyduğu memnuniyeti ifade etti ve bu bölgeye pek de yabancı olmadığını Kaymakam Adaylığına 1994 yılında Eskişehir de başladığını belirtti. 

 

Bozüyük Organize Sanayi bölgesini gezme fırsatı bulduğunu yakın zamanda Bozüyük’ü daha da tanıma imkanının olacağını belirten ELBAN Bozüyük’ün büyük şehirlere yakın ve ulaşım güzergahları üzerinde bulunması konumunu avantaja çevirebilecek projeler üretilmesi gerektiğini belirti.

 

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son verildi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 

 

            13.07.2016

BOZÜYÜK

                                                                                                                                                     TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’A  NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.
  • BOZÜYÜK TSO BİLECİK VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN’A  NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç