BOZÜYÜK VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU.

• 18.07.2016

İlçemiz 2015 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir ve kurumlar vergisi beyanlarına ilişkin sonuçlar Bozüyük Vergi Dairesi tarafından Odamıza iletildi.

Bu kapsamda 2015 yılına ilişkin Mükelleflerin mal ve hizmet üretimi, aracılık vb. faaliyetleri sebebi ile elde ettikleri kazançlar üzerinden yıllık Gelir ve Kurumlar vergisi beyanları verilmiş ve beyannamelere göre en çok Vergi tahakkuk edenler listesi oluşturulmuştur.

Buna göre Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk üç firma  Ersoy Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ,  Sipahioğlu Nakliyat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,ve Bakıcı Kömür İnşaat Gıda ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Tekstil Mobilya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’dir. Gelir Vergisi Sıralamasında ilk üç firmanın birincisi isminin açıklanmasını istemezken ikinci sırada Mustafa Kaptan üçüncü sırada Bülent Bayrak yer almıştır.

Aşağıda detayları ile Gelir Vergisi sırlaması Ek-1 No’lu listede, Kurumlar vergisi sırlaması ise EK-2 No’lu listede verilmiştir.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT; İlçemiz ekonomisine değer katan üreten, satan, emek veren ve bu emeğinin karşılığında da yasal yükümlülüklerini son kuruşuna kadar yerine getirerek en asli vatandaşlık görevini yerine getiren tüm kişi ve kuruluşlarımızı kutluyorum.

Bu vesile ile Ödediği vergilerle ülkemizin ve bölgemizin sosyal ve ekonomik olarak gelişmesine katkıda bulunan 2015 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi ilk 100 sıralamasına girmiş firmalarımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Ek-1 Liste, Gelir Vergisi Listesi

Ek-2 Liste Kurumlar Vergisi Listesi

18.07.2016

• BOZÜYÜK VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU.