BÖLGEMİZ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HK.

• 10.08.2016

Sn: Üyemiz…/ İlgili…/

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 27/07/2016 tarih ve 0531/ 14175 sayılı yazısı,

İlgi yazıda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenmesi planlanan "IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası" çalışmalarında kullanılmak üzere Bölgemizi ilgilendiren ticaret ve sanayinin önündeki engellerin tespit edilmesi ve çözüm önerilerinin iletilmesi  istenmektedir.

Bahsi geçen konudaki değerli görüş ve önerileriniz bizler için çok büyük önem arz etmektedir.

Tespitlerinizin 24 Ağustos 2016  tarihine kadar yazımız ekindeki formata uygun bir şekilde Odamıza “Acilen” iletilmesi konusunda gereği bilgilerinize arz olunur.

Saygılarımla,

• BÖLGEMİZ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HK.