MESLEKİ EĞİTİM EĞİLİMİ BELİRLEME ANKETİNİN DOLDURULMASI

• 08.11.2016

Sayın Üyemiz,

T.C Bozüyük Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nün 07.11.2016 tarih ve 12468568 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Mesleki ve Teknik okullarda görev yapan alan öğretmenlerinin yeterliliklerinin geliştirilmesi alan programlarının güncellenmesi, alan öğrencilerinin bilgi ve becerilerini arttırarak sektörde istihdamın sağlanması, atölye ve labaratuvar öğretmenlerine ve öğrencilerine sektördeki teknolojik gelişmelerin aktarılması amacı ile Müdürlüğümüz tarafından Mesleki Eğitim Eğilimi Belirleme Anketi hazırlanarak http://bilecik.meb.gov.tr/ web sitesinde duyurular bölümünde yayınlandığı bildirilmiştir.

Söz konusu yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.