Haber Arşivi

BİLECİK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 16.01.2017
  • bozuyuktso

 

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Valimiz Süleyman Elban başkanlığında yapıldı. 

 Valimiz Elban, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 2017 yılının hem ülke hem de kurumların yatırımları ve faaliyetleri açısından verimli bir yıl geçmesi temennisinde bulundu. 

 

Bilecik genelinde birçok projenin yer aldığını ve 2016 yılında 709 projenin uygulandığını bildiren Valimiz Elban, ''Projelerden yılsonu itibariyle 408'i tamamlandı ve 169'unda çalışmalar devam ediyor. 27'si ihale aşamasında, 105 adedine ise henüz başlanmamıştır. Projelerin toplam tutarı 1 milyar 173 milyon 678 bin liradır. 2016 yılında tahsis edilen ödenek toplamı ise 424 milyon 512 bin liradır. Yılsonuna kadar toplam 288 milyon 411 bin lira harcanarak yüzde 68 nakdi gerçekleşme sağlanmıştır.'' diye konuştu.  

 

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu da Bilecik'i Bursa'ya bağlayacak Bilecik-Yenişehir karayolu ile Bilecik'te köprülü kavşak çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent’in de katıldığı toplantıya İlçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile belediye başkanlarının katıldığı görüşmede, 2016 yılı yatırımları ve projeler değerlendirildi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

12.01.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BİLECİK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç