Haber Arşivi

BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

  • 01.03.2017
  • bozuyuktso

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Odamız Yöneticilerini ziyaret ederek Yeni Hizmet Binamızın hayırlı olması dileklerinde bulundular.

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş ve beraberindeki heyeti Odamız Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Oda Yöneticileri karşıladı.

 

 

Ziyaret programında gündemde olan Milli İstihdam Seferberliği ile Ülke ekonomisinin daha da canlanması ve bölge ekonomisinin gelişimi adına yerel firmaların bölgemizde gerçekleştirilen orta ve büyük ölçekli projelerde daha sık yer almasının önemine dikkat çekildi .

 

Yine bundan böyle Bilecik ve Bozüyük Odaları arasında işbirliği ve karşılıklı görüşmelerin arttırılması ve birlikte ortak projeler üzerinde çalışılması , aynı zamanda bu birlikteliğin Eskişehir Bursa ve bölge Odaları ile de yapılacak ortak toplantılar ile devam ettirilmesi temennilerinde bulunuldu.

 

Daha sonrasında Hizmet binamızı gezen yöneticiler daha iyi hizmet verebilmemiz için güzel dileklerde bulunarak ziyarete son verdiler.

 

 

Saygılarımızla..,

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.


01.03.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ  ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.
  • BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ  ODAMIZI ZİYARET ETTİLER.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç