Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE BİLECİK İŞKUR MÜDÜRLÜĞÜ İŞKUR HİZMET MERKEZİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI.

  • 01.03.2017
  • bozuyuktso

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Odamız arasında İŞKUR hizmetlerinin sunumuna ilişkin protokol imzalandı. Protokol kapsamında, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde ‘’İŞKUR Hizmet Noktası’’ oluşturulacaktır. İş arayanlar ve işverenler İŞKUR hizmetlerine ait başvuruları Odamız bünyesinde faaliyet gösterecek olan ‘’İŞKUR Hizmet Noktasına’’ yapabileceklerdir.

 

 

Bilecik İş Kur İl Müdürü Ayhan TOZAN  ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT arasında imzalanan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası İş Kur Hizmet Noktası Protokolü ile Ülkemizde son dönemde gündeme gelen Milli İstihdam Seferberliğine de destek verilmiş olacak.

 

Bu protokol kapsamında Oda Üyelerimiz İŞKUR hizmetleri içerisinde yer alan işlemleri Odamıza başvurarak yürütmek, işe yerleştirme, özürlü istihdamı, İŞKUR Kurs ve programları hakkında bilgiler almak gibi hizmetlerden faydalanma imkanına kavuşmuş olacaklardır.

 

Bölgemiz ekonomisi ve üyelerimize faydalı olmasını dileriz.  

 

Saygılarımızla..,

 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.



01.03.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE  BİLECİK İŞKUR MÜDÜRLÜĞÜ  İŞKUR HİZMET MERKEZİ PROTOKOLÜNÜ İMZALADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç