DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI.

• 08.03.2017

08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hülya ESEL ve İcra Kurulu üyeleri, Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı Celali YILMAZ, İlçemizde Sanayi kuruluşlarında çalışan bayanlarımızı ziyaret etti.

Bozüyük de faaliyet gösteren Ersur Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. firması ziyaret edilirken Fabrika Müdürü Erkan Erakman firma ve çalışanları hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Fabrika Müdürü Erkan Erakman’a plaket ve kadın çalışanlarına Dünya Emekçi Kadınlar Günü anısına emek ve ekonomiye katkıları adına teşekkür belgesi verildi. Ziyaret sonunda işyerini gezen kurul üyeleri fabrika hakkında bilgi edindi.

Ziyaret sebebi ile çok mutlu olduklarını belirten Fabrika Müdürü Erkan Erakman farkındalık yaratmak adına yapılan bu etkinlik için teşekkürlerini sundu.

08.03.2017

• DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI.