Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ DEVLET ESKİ BAKANIMIZ BAHATTİN ŞEKERİ ZİYARET ETTİ.

  • 22.03.2017
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ilçemizde uzun süre siyaset dünyasının renkli kişiliklerinden olan tanınmış iş adamlarımızdan Devlet eski Bakanı Sayın Bahattin Şeker’i makamlarında ziyaret ettiler.

Bir süre önce ciddi bir kalp operasyonu geçiren Bahattin Şeker sağlığına kavuşarak işinin başına döndü. Bu vesileyle Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Mart ayı olağan Meclis toplantısının ardından Sayın Bahattin Şeker’e işyerinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Görüşmeye Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldılar.

Görüşme sırasında Sayın Bahattin Şeker tüm mücadelemizin sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte Bozüyük için olduğunu ve bu mücadelemizin devam edeceğini vurguladı.

İlçemizden yetişmiş şu anda çok önemli görevlerde bulunan bürokrat ve işadamlarımızın olduğunu ifade eden Şeker bu insanlarla da bir şekilde bir diyaloğa geçilerek Bozüyük için ortak çalışmalar yapılabileceğini ifade etti.

Aynı zamanda ilçe ekonomisinin hareketliliği için özellikle üniversite konusunda yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunun üzerini çizen Şeker bu konuda Yerel Belediyemiz Kaymakamlık ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak çaba ve girişimlerin sonuç getireceğini ifade ettiler.

Aynı konuyla ilgili olarak Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise Sayın Bahattin Şeker’e şahsı ve Oda Yöneticileri adına Geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra ilçemizde üniversite anlamında yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunun ve bu konuda çalışmaların yürütüldüğünü özellikle Rektör hocanın da bu konuda istekli olduğunun altını çizdiler aynı zamanda Levent yakın zamanda Kaymakam bey ile de yaptıkları istişare sonucunda  İlçemizde yatırımları olan büyük Sanayi Kuruluşlarının da desteğini alarak ilçemize bir Yüksekokul ya da bir Teknik Meslek Lisesi kazandırılması yönünde girişimler için olumlu adımların atılmaya başlandığını ifade ettiler. Karşılıklı görüşmelerin sonrasında toplu fotoğraf çekiminden sonra ziyaret sona erdi

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

  20.03.2017
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ DEVLET ESKİ BAKANIMIZ BAHATTİN ŞEKERİ ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç