2017 YILI TSE GÖZETİM TETKİKİ BAŞARI İLE TAMAMLANDI.

• 11.04.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Gözetim Tetkikleri başarı ile tamamladı.

2009 yılından bu yana Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasınca sürdürülen 9001 2008 Kalite Yönetim Sistemi 2017 yılı Gözetim Tetkiki Bursa Türk Standartları Enstitüsü Bölge Müdürlüğü tetkikçilerinden Tetkikçi Ahmet Parlatan nezaretinde 11 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

11 Nisan 2017 Salı günü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasında başlanan gözetim tetkiki açılış toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra Levent'in katılımları ile  başladı.

Gözetim Tetkiki  sırasında  sistemin geneli, süreçler, hedefler ve performans göstergeleri, yıllara göre gerçekleşmeler Yönetim Kurulu Gözden Geçirme Toplantıları ve Akreditasyon gereklerine ilişkin detaylar incelendi, izlendi.

Bir günlük bir çalışma sonrasında tamamlanan tetkik başarıyla sonuçlandı. Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması ve uygulanması aşamalarında Başta Oda Yönetim Kurulumuz ve tüm Oda Yöneticilerimiz olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

11.04.2017

• 2017 YILI TSE GÖZETİM TETKİKİ BAŞARI İLE TAMAMLANDI.