2016 YILI YILLIK İŞLETME CETVELİ HK.

• 14.04.2017

Sayın Üyemiz..,

Bilecik Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Odamıza iletilen "Duyuru Metni" aşağıda verilmiştir.

DUYURU METNİ ( BİLECİK BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRLÜĞÜN'DEN)

Sanayi siciline kayıtlı işletmeler, 2016 yılı faaliyetlerinin yer aldığı 2016 yılı Yıllık İşletme Cetvellerini 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren 30 Nisan 2017 tarihi sonuna kadar vermek zorundadırlar.

İdari cezasına maruz kalmamak için, Bakanlığımız web sayfası ( sanayi.gov.tr ) e-hizmetler bölümünde bulunan "Sanayi Sicil Bilgi Sistemi" menüsü kullanılarak Yıllık İşletme Cetvellerinin belirtilen süre içinde elektronik ortamda verilmesi önemle duyurulur. İnternet üzerinde başvuruda bulunanların, ayrıca İl Müdürlüğümüze gelerek yıllık işletme cetveli vermesine gerek bulunmamamktadır.

Süresinde Yıllık İşletme Cetveli Vermeyen firmalar hakkında, Kanunun 9 uncu maddesine göre, 914,00 (dokuzyüzondört) TL İdari Para Cezası uygulancaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• 2016 YILI YILLIK İŞLETME CETVELİ HK.