• 11.04.2017

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen törenler sonrası Oda Yöneticilerimiz İlçe Emniyet Müdürümüzü makamlarında ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatının 172. yıl dönümü sebebiyle Oda Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Buğra Levent İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hakkı Güner’i makamlarında ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürümüzün nezdinde tüm Polis Teşkilatında görevli Polislerimizin haftasını kutladılar.

Ziyaret sırasında görevi başında Şehit düşen Emniyet mensupları ile Gaziler ve fedakarca görev yapmaya devam Emniyet teşkilatı personeli  anıldı. Genel Asayiş konuları ve İlçemizin genel durumu ile ilgili karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret sebebi ile çok memnun olduklarını belirten Hakkı Güner Mehmet Doğan Tunç ve Buğra Levent’e teşekkürlerini sundu.

11.04.2017

• TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 172. YIL DÖNÜMÜ SEBEBİ İLE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARETTE BULUNDUK.