BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI.

• 21.04.2017

Üyelerimize sunmuş olduğumuz Anket Formu ile; Odamıza kayıtlı İşletmelerimizin Genel ekonomik durumları hakkındaki görüş ve önerilerinin, 2016 yılındaki kâr, zarar durumları ile 2017 yılı beklentilerinin tespiti amaçlanmıştır.

Ankete olacak yüksek katılım ve ilgi, Üyelerimizin beklentilerinin ve yine bölgemiz ekonomisinin durumu, beklentileri vb. genel değerlendirmelerin daha sağlıklı tespit edilmesini sağlayacaktır.

Sizlerin katılımları ile daha önceki dönemlerde gerçekleştirdiğimiz muhtelif anket çalışmalarımıza ait sonuç ve değerlendirmeleri http://www.bozuyuktso.org.tr/anketler.htm   adresinden takip edebilirsiniz.

Bu çerçevede ekteki anket formlarının doldurularak En geç 15 Mayıs 2017 tarihine kadar Odamıza iletilmesi gerekmektedir.

Anketlerimize göstereceğiniz ilgi ve ayıracağınız çok değerli vakitleriniz için şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz

21.04.2017

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  ÜYELERİNE ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI.