Haber Arşivi

“KDV” KATMA DEĞER VERGİSİ KANUNU İLE İLGİLİ GÖRÜŞ VE ÖNERİ TALEPLERİNDE BULUNDUK.

  • 21.04.2017
  • bozuyuktso

“TOBB” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen 06.04.2017 tarih ve 5837 sayılı Katma Değer Vergisi Kanunu konulu yazıda.., “Yürürlükte bulunan Katma Değer Vergisi Kanunu ile ilgili olarak TOBB tarafından bir çalışma yapılması ve bu çalışmada elde edilecek sonuçların Maliye Bakanlığı ve Vergi Konseyine iletileceği” belirtilmektedir.

 

Konu ile ilgili yazıya istinaden Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent, Milletvekillerimiz, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Bilecik Defterdarımız, Vergi Dairesi Müdürümüz, Oda Başkanlarımız ve Oda Üyelerimizden konuya ilişkin sorun ve çözüm önerilerinin bildirilmesi talebinde bulundular.

 

Buğra LEVENT dönem dönem buna benzer çalışmaların TOBB tarafından Oda ve Borsa görüşlerini, almak adına yürütüldüğünü ifade ederken, Odamıza yapılacak geri dönüşlerin bizzat uygulamanın içerisinde olan üyelerimizin ve ilgili mali tarafların görüşlerini ve sıkıntı ve problemlerini tespit adına ayrıca önem taşımaktadır dedi.

 

Odamıza iletilecek görüş ve öneriler bir rapor halinde önümüzdeki günlerde ilgili Komisyon ve Bakanlık nezdinde ele alınmak üzere TOBB a iletilecektir.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 


21.04.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • “KDV” KATMA DEĞER VERGİSİ KANUNU İLE İLGİLİ GÖRÜŞ VE ÖNERİ TALEPLERİNDE BULUNDUK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç