Haber Arşivi

İNŞAAT SEKTÖRÜ SIKINTILARINI İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI İLE PAYLAŞTI

  • 16.05.2017
  • bozuyuktso

 

Bozüyük İlçe Kaymakamı Sayın Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Sayın Fatih Bakıcı’nın katılımları ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın İnşaatçılar Meslek Grubu Genel Tanıtım ve İstişare toplantısı 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Odamız yeni hizmet binası konferans salonunda gerçekleşti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyeler içinden Kereste Yapı Malzemeleri ve İnşaat Bayındırlık Taahhüt Grubu üyelerinin tamamının davetli olduğu programa yoğun ilgi oldu.

Etkinlik öncesinde teras katımızda kokteyl ile birlikte toplanılarak daha sonrasında konferans salonumuza geçildi.

 

Odamız Meclis ve Yönetim kurulu Başkanları ve Oda Yöneticilerimiz ile İnşaat Sektöründe Faaliyet gösteren Firma Temsilcilerinin geniş katılımı ile gerçekleşen toplantının açış konuşmasında Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent İnşaat Grubu Meslek Mensuplarına genel tanıtım ve bilgilendirme yaptı.

 

Daha sonra toplantıya soru cevap şeklinde devam edildi. İlçe Kaymakamımız Hasan Yaman ve Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı da üyelerimizin sorularını cevapladılar. Üyelerimizin yaşadıkları sıkıntıları Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza iletme fırsatı bulan sektör mensuplarımız ile aynı zamanda karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

İlçemiz genelinde Planlanan Kentsel Dönüşüm Bölgeleri, Ada Parsel ve Kat Yükseklikleri, Saraycık Caddesi,  Tren Yolu Geçidi, Küçük Sanayi Sitesinin durumu, Şehir içi Otopark sorunu, Hal Camii ve Hal Meydanı projesi ve Organize Sanayi Bölgesi hafriyat atıkları döküm sahası vb. konular görüşüldü.

Gerçekleşen bu verimli toplantı sonunda Oda Hizmet Binamızın önünde toplu hatıra fotoğrafı çekilerek programa son verildi.

  

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

          Saygılarımızla..,

 

15.05.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • İNŞAAT SEKTÖRÜ SIKINTILARINI  İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI İLE PAYLAŞTI
  • İNŞAAT SEKTÖRÜ SIKINTILARINI  İLÇE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI İLE PAYLAŞTI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç