YAPI, İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

• 18.05.2017

Sayın Üyemiz...!

YEM Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan  Yapı,İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 24-27 MART 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

FUAR ADI                 : 40. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

FUAR TARİHİ          : 24 Mayıs 2017 - 27 Mayıs 2017

KAPSAMI                  : Yapı, İnşaat Malzemeleri

Yukarıda özellikleri belirtilen fuarlara Odamız organizasyonu  ile, 26 Mayıs 2017 Cuma günü, günü birlik otobüs seferi ile ziyaret gerçekleştirilecek olup, Ulaşım Odamızca karşılanacaktır.

Ziyaret ile ilgili olarak  firmanız adına katılacak kişi/lerin bilgilerinin ekte  verildiği şekli ile en geç 22.05.2017 günü mesai bitimine kadar 0 228 314 29 20 no’lu Odamız fax’ına ve/veya sanayiodasi11@gmail.com adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

• YAPI, İNŞAAT MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI