BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ANKARA ÇİMSE İŞ GENEL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER.

• 24.05.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Ankara'da Çimse İş Genel  Başkanı  Sn:Zekeriye NAZLIM ile Çimse İş Genel Sekreteri Hasan EMER’i makamlarında ziyaret ettiler .

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ ve Oda Yöneticilerinin katıldıkları ziyarette Çimse İş Genel Başkanı Zekeriye NAZLIM ve daha önce Bozüyük Çimse İş Başkanı olarak görev yapan ve 20. Çimse İş Olağan Genel Kurulu sonrası Çimse İş Genel Sekreterliği görevine seçilen Hasan EMER e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çimse İş Genel Başkanının makamında gerçekleşen ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına hayırlı olsun dileklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Çimse İş Genel Başkanı  ve Sendika Genel Sekreterini tebrik ettiler ve başarı dileklerini ilettiler.

Çimse İş Genel Başkanı Zekeriye  NAZLIM ise özellikle Bozüyük'ün Çimse İş  adına çok ayrı bir yerinin  olduğunu belirterek  bu vesile ile Bozüyük TSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Değerli Üyelerimize ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

24.05.2017

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ANKARA ÇİMSE İŞ GENEL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER.