Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2017 TÜYAP YAPI FUARINA KATILDI.

  • 26.05.2017
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile TÜYAP Yapı fuarına katılım sağladı.

 

24 Mayıs – 27 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşen TÜYAP fuar organizasyonuna 26.05.2017 Cuma günü Odamız Üyesi olan 20 katılımcı ile ziyaret etme imkanı bulduk.

 

Fuar kapsamında : Banyo Mutfak Donanımları, Beton,Donatı ve Ekipmanı,Bilgisayar yazılımları,Bina içi donanım,Mobilyalar,Bitirme Elemanları, Borular ve Yardımcı Ekipman, Boya,Vernik, Bölme Duvarlar, Cam ve Saydam Elemanlar, Cephe Kaplamaları, Çatı Kaplamaları, Çevre Düzenleme, Peyzaj, Döşeme Kaplamaları, Duvar Blokları ve Elemanları, Duvar Kaplamaları, Elektrik, Aydınlatma,Enerji, Gayrimenkul Pazarlama,Giydirme Cephe Sistemleri, Isı,Su,Ses ve Yangın Yalıtımı, Isıtma. Havalandırma ve İklimlendirme, İskele,Kalıp ve Ekipmanı, İş Makineleri ve El Aletleri, Kapı Sistem ve Aksesuarları, Korkuluk ve Küpeşte Sistemleri, Merdivenler, Müteahhitlik Hizmetleri, Nalburiye, Panjur, Stor ve Jaluzi, Pencere Sistemleri ve Aksesuarları, Prefabrike Elemanlar ve Aksesuarlar, Profiller, Saunalar ve Yüzme Havuzları, Sektörel Yayınlar, Tasarım Hizmetleri, Tesisat Ekipmanı, Yapım Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcılar, Bağlayıcılar,Yapısal Çelik Elemanları ve Aksesuarları, Yönlendirme Sistemi ve Teşhir Elemanları  ve benzeri ürünler yer aldı.

 

Yine Fuarı ziyaret eden  Oda Üyelerimiz de sektöre ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkanı buldular.

 

Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

  26.05.2017
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2017 TÜYAP YAPI FUARINA KATILDI.
  • BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2017 TÜYAP YAPI FUARINA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç