Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO İLE BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA OKUL SANAYİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

  • 13.07.2017
  • bozuyuktso

13 Temmuz 2017 Perşembe günü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasında Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası arasında Okul – Sanayi İş Birliği Protokolü imzalandı. İmza Töreni’ne Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı M. Doğan Tunç İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ve TSO yöneticileri katıldı.

Protokolle, ilçemizdeki mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumlarının makine ve teçhizat ile atölye ve Laboratuvarları’nın temrinlik malzeme gereksinimlerinin karşılanması yoluyla güçlendirilmesi; sektörde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün okul-sanayi iş birliği ile en üst düzeyde sağlanması amaçlanıyor.

Protokol kapsamında, Bozüyük TSO tarafından belirlenen işletmeler, “Muayene, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu” tarafından belirlenen okul ve kurumlara makine ve teçhizat ile atölye ve laboratuvarlara temrinlik malzeme temin edecekler.

Böylece mesleki ve teknik eğitim veren okullarımız daha donanımlı hale gelecekler ve sektörün ihtiyaç duyduğu iş gücünü yetiştirme noktasında daha hızlı mesafe alacaklardır.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

  • BOZÜYÜK TSO İLE BİLECİK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA OKUL SANAYİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç