• 13.07.2017

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Ünal ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde seçimli genel kurulunu gerçekleştiren ve güven tazeleyen Ahmet Ünal ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Yöneticilerimiz hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişi ve samimi sohbetin ardından görüşmeye son verildi.

Saygılarımızla..

13.07.2017

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

• BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ S.S. MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ BAŞKANI AHMET ÜNAL’I ZİYARET ETTİ