Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI AÇIKLAMASI

  • 24.07.2017
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. 

Buğra LEVENT Kutlama Mesajında şu ifadelere yer verdi..,

 

“ Özgür, Tarafsız, Meslek İlke ve Etiklerine uygun çalışan Basın.., Ülkelerin Demokrasileri ve Milletlerin Haber alma özgürlükleri adına vazgeçilmezdir.

 

İlkeli ve Tarafsız Basının  Millet adına doğruları araştırma, gerçek haber ve bilgiler ile kamuoyunu sürekli bilgilendirme ve aydınlatma gibi çok önemli görevleri olup bu görevlerin gerçekleşmesi sırasında özellikle yerel Basının çok daha mütevazi ve güç koşullarda fedakarca hizmetlerde bulunuyor olmalarını ayrıca takdir ve tebrik ile anıyoruz..,

 

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışı çerçevesinde bu düstur ile başta Bozüyük Yerelinde ve İl Genelinde olmak üzere tüm Ülke genelinde çalışan Meslek Mensuplarının Gazeteciler ve Basın bayramlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum..”

 

Saygılarımla..,

 

24.07.2017

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

 

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI  GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI AÇIKLAMASI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç