KAYITLI İSTİHDAM TEŞVİKLERİ İLE İLGİLİ EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ.

• 16.08.2017

Bursa TSO liderliğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı'nın destekleriyle düzenlenen GEKAD Projesi'nde eğitimler tüm hızıyla sürüyor. Kayıtlı istihdamın yaygınlaşması için büyük önem taşıyan proje kapsamında 'Kurumsallaşma' eğitimlerinde, kayıtlı ekonominin işçi ve işveren açısından faydaları Bozüyüklü firmalara anlatıldı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen eğitimde Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, 'Kayıtlı istihdam ve faydaları' ile 'İşveren Açısından Kayıtlı İstihdam ve Faydaları' konulu eğitimlerde katılımcılarla önemli bilgiler paylaştı. Karadeniz, kayıtlı istihdamın ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti.

16.08.2017

• KAYITLI İSTİHDAM TEŞVİKLERİ İLE İLGİLİ EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ.