• 28.08.2017

Bozüyük Ticaret Odası Başkanı Buğra Levent, TOBB’nin davetlisi olarak 1071 Malazgirt Zaferi'nin 946. yıldönümünü nedeniyle Muş'un Malazgirt ilçesinde düzenlenen törenlere katıldı. Törenler sırasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte birçok bakan ve ünlü işadamlarıyla bir araya gelme fırsatı bulan Levent, eski Bilecik şimdiki Ağrı Valisi Süleyman Elban ile de görüşmeyi ihmal etmedi.
TSO Başkanı Buğra Levent katıldığı tören ile ilgili olarak “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Sayın Hulusi Akar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu , AK Parti sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Sayın Harun Karacan, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sayın Bilal Erdoğan Oda ve Borsa başkanlarımızın katılımlarıyla 1071 Malazgirt Zaferi'nin 946. yıldönümünü Muş'un Malazgirt ilçesinde kutladık. Değişik güzel bir atmosferi hep beraber teneffüs ettik. Eski Bilecik Valimiz yeni Ağrı Valisi Sayın Süleyman Elban Bey'i de görmek nasip oldu. Kendisi tüm Bozüyük ve Bilecikli hemşerilerine selamlarını iletti” dedi.

26.08.2017

• BAŞKAN BUĞRA LEVENT 1071 MALAZGİRT ZAFERLERİNİN 946. YILDÖNÜMÜ PROGRAMINA KATILDI..