Haber Arşivi

TÜRKİYE - FİLİPİNLER 1. DÖNEM KEK TOPLANTISI

  • 28.09.2017
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 22.09.2017 tarih ve 14582 sayısı ile Odamıza ilettiği "Türkiye - Filipinler 1. Dönem KEK Toplantısı" hakkındaki yazı ekte verilmiştir.

Anılan KEK Toplantısına yönelik olarak Ekonomi Bakanlığınca yapılacak hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere; iki ülke arasındaki ilişkiler, iki ülke arasındaki ilişkilere ilişkin varsa sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri, KEK 1. Dönem Toplantısı'nda gündeme getirilmesinde yarar görülen konular ve anılan toplantı sonucunda imzalanması öngörülen Mutabakat Zatı'nda yer laması talep edilen hususlar hakkında bilgi notlarına ihtiyaç duyulmaktadır.

Konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi 29 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks : 0228 314 29 21 E-Posta : iletisim@bozuyuktso.org.tr) iletilmesi hususunda gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

  • TÜRKİYE - FİLİPİNLER 1. DÖNEM KEK TOPLANTISI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç