GAZİLER CUMHURİYET MEYDANI’NDA DÜZENLENEN TÖREN İLE ANILDI

• 19.09.2017

Bozüyük’te 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile anma programı düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programına ilçe Kaymakamı Hasan YAMAN, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman CAN, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bozüyük TSO Başkanı Buğra LEVENT, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlarken, tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti.
Konuşmaların ve şiirlerin okunmasının ardından Bozüyük Belediyesi tarafından Zeki Bayrak Dinlenme Tesisleri’nde organize edilen yemek programında protokol, gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi. Burada duygularını ifade eden Başkan BAKICI “Canı pahasına vatanını savunan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Bu vatan size minnettar” dedi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

19.09.2017

• GAZİLER CUMHURİYET MEYDANI’NDA DÜZENLENEN TÖREN İLE ANILDI