Haber Arşivi

KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ GÜDÜMLÜ PROJELER BOZÜYÜK TSO TOPLANTI SALONUNDA GÖRÜŞÜLDÜ

  • 10.11.2017
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımızın katılımlarıyla Kalkınma Ajansı Destekleri Güdümlü Projeler ve Bölgemize bu konuda kazandırılabilecek proje alternatifleri üzerinde görüşülen bir toplantı düzenlendi.

 

İlçemiz Kaymakamı Hasan Yaman Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’nın katılımlarıyla Odamız Meclis Toplantı Salonunda  düzenlenen bilgilendirme toplantısına Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rifat Yılmaz İş Kur İl Müdürü Ayhan Tozan ile Milli Eğitim İlçe Müdürü Halis Çelik Halk Eğitim İlçe Müdürü Levent Susam Bozüyük Organize Sanayi Bölge Müdürü Cemal Gerem Odamız Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli  Oda Yöneticilerimiz Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Mete Ayaz, Ali Osman Türk,  ve Bozüyük Kaymakamlığı Proje Ofisi temsilcileri katılım sağladılar.

 

9 Kasım 2017 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıda kalkınma ajansı Bilecik temsilcisi Fatih Aydın Kalkınma Ajansı Genel destekleri ve toplantımıza konu olan Kalkınma Ajansları genel destekleri ile ağırlıklı olarak  bölgesel uygulanabilecek güdümlü proje destekleri konusunda katılımcılara detaylı bilgiler sundular.

 

Kalkınma Ajansı yetkilisinin sunumundan sonra İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere ilçemiz ve bölgemiz adına gerek sanayi kuruluşları, ticari işletmeler gerekse kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerimiz olarak ortaklaşa ne gibi projeler yapılabileceği konusunda detaylı görüşmeler gerçekleştirildi.

 

Toplantıda ana konu nitelikli eleman ihtiyacı ve yine işletmelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanların yetiştirilebilmesi ve bu çalışmaların kurumsal hale getirilebilmesi yine sosyal içermeli projeler başlığı altında ise özel bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımız için rehabilitasyon ve bakım merkezlerinin oluşturulması ve benzeri konular üzerinde detayları ile duruldu.

 

Bu çerçevede Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Buğra Levent önümüzdeki günlerde sanayi kuruluşlarımız ve KOBİ niteliğindeki işletmelerimiz ile bir araya geleceklerini bu işletmelerimizin de ihtiyaçları doğrultusunda daha somut proje önerileri ve iş fikirlerinin oluşabileceğini belirttiler.

 

Odamız ev sahipliğinde katılımcılarla birlikte yenilen öğle yemeği sonrasında toplantı sona erdi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

09.11.2017
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ GÜDÜMLÜ PROJELER BOZÜYÜK TSO TOPLANTI SALONUNDA GÖRÜŞÜLDÜ
  • KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ GÜDÜMLÜ PROJELER BOZÜYÜK TSO TOPLANTI SALONUNDA GÖRÜŞÜLDÜ
  • KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ GÜDÜMLÜ PROJELER BOZÜYÜK TSO TOPLANTI SALONUNDA GÖRÜŞÜLDÜ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç