KOOPERATİFÇİLİK E-SERTİFİKA PROGRAMI

• 20.11.2017

Sayın Üyemiz,

T.C. Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nün 08.11.2017 tarih ve 29364867 sayısı ile odamıza ilettiği yazıda;

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Anadolu Üniversitesi arasında 21 Mayıs 2015 tarihinde imzalanmış iş birliği protokolü uyarınca, kooperatifçilik sektörüne doğrudan veya dolaylı olarak hizmet verenlerin eğitim seviyelerinin arttırılması ve toplumda kooperatifçilik bilincinin oluşturulması amacı doğrultusunda; eğitim ve bilgilendirmeye yönelik olarak, "Kooperatif e-Sertifika Programı'nın " hayata geçirildiği bildirilmiştir.

Söz konusu program içeriği ile ilgili yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.